Fiorentina-middenvelder vreest Ajax in Europa League: ‘Hen ontlopen zou goed zijn’

Ajax heeft ondanks de uitschakeling in de Champions League toch indruk gemaakt tijdens de Europese optredens dit seizoen. Zo laat Fiorentina-speler Borja Valero in Italiaanse media los dat hij Ajax het liefst ontloopt tijdens de loting voor het vervolg van de Europa League.

“Ajax en FC Porto ontlopen zou een goede start zijn”, vertelt de Spanjaard tegen Sky Sports Italia. “We hebben vertrouwen in onszelf en zijn voor niemand bang, ook al is elke tegenstander lastig op dit niveau.”

De middenvelder ziet in het vervolg van het tweede Europese clubtoernooi pardoes twee andere Italiaanse teams om zich heen, Juventus en Napoli. Beide clubs werden te elfder ure uitgeschakeld in de Champions League. “Dat is niet goed voor het Italiaanse voetbal. Het is heel jammer dat Napoli, na zo’n geweldige groepsfase, werd uitgeschakeld. Hun puntentotaal van twaalf was indrukwekkend.”

Tekst: Soccernews

Related posts