Emanuelson: ‘Wie weet kan Ajax Europa League winnen’

Urby Emanuelson bleef woensdagavond tegen zijn oude club Ajax de hele wedstrijd op de bank. Hij zag zijn spelers van alles uithalen om tijd te rekken. “Het was spannend. Het was ook een beetje een rare wedstrijd, met gekke dingen. Er waren een hoop trucjes van onze kant”, weet de oud-Ajacied. “Ajax wilde graag die enige goal te maken. Ja, het was een beetje een rare wedstrijd.”

“Onze tactiek veranderde door die rode kaart. Wij gooiden het achterin op slot. Het was zaak aan Ajax om daar een klein gaatje in te vinden, gelukkig is dat niet gelukt. Als ik het vergelijk met vorige week, was het spel van Ajax iets minder. Het was ook moeilijk, omdat wij met tien man achteruit liepen. Je ziet wel dat er ontzettend veel talent in deze groep is.”

Emanuelson ziet daardoor ook veel perspectief voor zijn voormalige club in de Europa League. Ajax heeft duidelijk indruk gemaakt. “Wie weet kunnen ze daar hoge ogen gooien. Winnen? Laten we het hopen”, aldus de linkervleugelverdediger tegenover RTV Noord Holland.

Bron: RTV Noord Holland

Related posts