Moisander: ‘Hier slaap ik een nacht niet van’

“Hier slaap ik een nacht niet van. We hadden het af moeten maken.” Niklas Moisander was logischerwijs teleurgesteld. De centrale verdediger lukte het gisteravond (woensdag) in San Siro niet om gastheer AC Milan te verslaan. Ook al speelden de Rossoneri zeventig minuten met een man minder, het was en bleef 0-0. Daardoor strandde Ajax in de Champions League en moet het als nummer drie door in de Europa League.

Trainer Frank de Boer had zich met name geërgerd aan het vele tijdrekken van de opponent. Scheidsrechter Howard Webb trok echter maar vijf minuten extra tijd bij. Moisander was iets gematigder. “Hij kan natuurlijk ook geen half uur door laten voetballen.” Eerst moet de blik weer op de competitie. “Zondag Cambuur uit. Half één he?”, reageerde hij tegenover het ANP.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts