Vader beslist of toekomst Bojan bij Ajax ligt

Na een vervelende hamstringblessure is Bojan Krkic helemaal terug bij Ajax. De kleine aanvaller tekende na zijn rentree meteen voor twee treffers in evenzoveel invalbeurten. Bojan hoopt op een basisplaats in het cruciale Champions League-duel van morgen tegen zijn oud-club AC Milan. Of de Spanjaard na het seizoen nog in Amsterdam te bewonderen is, ligt aan vader Krkic.

Volgens de vader en zaakwaarnemer van Bojan is er nog weinig te zeggen over de toekomst van zijn zoon. ‘Vraag me dat in mei nog eens. ‘Hij heeft eerst wedstrijdritme nodig in een competitie van hoog niveau. Daarom speelt hij nu bij Ajax’. Bojan wordt door de Ajax gehuurd van Barcelona.

‘Het belangrijkste is dat Bojan gelukkig is. Dat hij veel speelt en scoort bij een grote club’, vervolgt Krkic senior tegenover het Spaanse radiostation Radio 4. Bojan wordt sinds juli gehuurd van Barcelona. Ajax en Barça kwamen een huurperiode van een jaar overeen, met een optie voor nog een jaar.

Tekst: AD Sportwereld

Related posts