Muntari: ‘Ajax moet juist vrezen, we willen ze laten lijden’

Sulley Muntari is vastberaden om AC Milan ten koste van Ajax een ronde verder te brengen in de Champions League. De Ghanese middenvelder heeft er alles voor over om i Rossoneri naar de knock-outfase te loodsen. Milan heeft aan een gelijkspel al genoeg om zover te komen, maar Muntari gaat een stap verder. Hij zegt dat Milan in staat is Ajax woensdag te laten lijden in San Siro.

De 29-jarige Muntari, bezig aan zijn derde seizoen in Milaan, strandde vorig seizoen in de achtste finales met zijn club. Thuis werd toen gewonnen van Barcelona (2-0), maar uit ging het helemaal mis en zegevierden de Spanjaarden met 4-0. Muntari hoopt dat Milan nu verder weet te komen en daarvoor moet eerst Ajax in toom worden gehouden. Dat komt volgens de ervaren middenvelder wel goed.

“De Milan-fans hoeven zich geen zorgen te maken, ze hoeven niet bang te zijn. Bij Ajax moeten ze juist vrezen, want wij willen voor eigen publiek erg graag door. We voelen ons goed genoeg om Ajax de pijn van het verliezen van te bezorgen, we willen ze laten lijden. Dit is een zeer belangrijke wedstrijd en wij doen er woensdag alles aan om de volgende ronde te bereiken”, zegt Muntari strijdvaardig.

Tekst: Voetbalzone

Related posts