Milan zwaar favoriet bij bookmakers

Ajax speelt woensdagavond de laatste poule-wedstrijd in de Champions League. Het wordt erop of eronder in Milaan tegen het grote Ac Milan. Om door te gaan in de Champions League moet Ajax winnen terwijl AC Milan genoeg heeft aan een gelijkspel. Milan is zwaar favoriet, maar dat was Barcelona ook in Amsterdam! De Italianen staan bij onze huisbookmaker Unibet op 1,62 om de drie punten in eigen huis te houden. De ploeg van Frank de Boer staat op 5,75 om dit duel te winnen. Het mooiste is: Unibet verdubbeld voor bezoekers van AjaxFanzone.NL die zich via deze link aanmelden hun saldo tot 50 euro GRATIS om ZONDER RISICO in te zetten op deze wedstrijd.

Hoe werkt het?: Zet je 50 euro in op winst van Ajax, dan betaald Unibet je 5,75 keer je inleg uit en verdien je dus 287,50 euro als Ajax daadwerkelijk wint. Je saldo is dan dus maar liefst gegroeid van 50 naar 337,50 euro! Twijfel je aan de kansen van Ajax en voorspel je een gelijkspel en dit gebeurd inderdaad, dan krijg je ook nog 3,5 maal je inleg oftewel € 175 en is je saldo gegroeid van 50 naar 225 euro!! Klopt je voorspelling helemaal niet: Niks aan de hand: Je hebt nog steeds 50 euro op je saldo staan! Geen risico dus! Pak deze unieke kans! Meldt je direct aan zonder risico!

Geld terug bij goal in extra tijd
Deze speelronde heeft Unibet opnieuw een ludieke aanbieding: Wanneer een goal in de extra tijd wordt gemaakt en een speler verliest daardoor zijn weddenschap op de juiste uitslag, geeft Unibet de inzet (max. 100,- euro) terug!

Quotes:
Zege Ajax: 5,75
Gelijkspel: 3,50
Zege Milan: 1,62

Related posts