Emanuelson: ‘De Boer grootste gevaar Ajax’

AC Milan zal Ajax woensdag in San Siro niet onderschatten, denkt Milan-speler en ex-Ajacied Urby Emanuelson. “Ajax wordt als een heel talentvolle groep gezien en de overwinning op FC Barcelona heeft in Italië indruk gemaakt. Ik heb alleen de samenvatting gezien, maar begreep wel dat Ajax fantastisch heeft gespeeld. Dat is een compliment waard.”

De Amsterdammer heeft zijn trainer bij AC Milan – Massimiliano Allegri – niet voor één speler in het bijzonder gewaarschuwd. “Ik denk dat er bij Ajax niemand met kop en schouders bovenuit steekt. De zes zeges op rij zijn volgens mij vooral een knappe teamprestatie. Al is Davy Klaassen wel heel erg goed bezig. Als vervanger van Siem de Jong vult hij het prima in. Maar het grootste gevaar? Ik denk Frank de Boer…”

Tekst: De Telegraaf

Related posts