Eindelijk bereikbaar met je telefoon in volle Arena

Vanaf vandaag kun je eindelijk internetten en bellen in een overvolle Arena. De grote telecomaanbieders hebben samen een nieuw ‘mobiel indoornetwerk’ aangelegd. ‘Bezoekers van de Arena kunnen vanaf vandaag zonder problemen mobiel bellen en internetten via 2G-, 3G- en 4G-technologie’, aldus het persbericht.

‘Wij zien dit nieuwe mobiele netwerk als een belangrijk pluspunt in de relatie met onze fans in het stadion. Het draagt ook bij aan een betere beleving’, zegt Ajax-topman Edwin van der Sar. ‘Niet alleen kunnen Ajacieden hun ervaringen delen via sociale media, het geeft bovendien de mogelijkheid om de functionaliteiten in de Ajax-app en van Ajax Mobile volledig te benutten, zoals nieuws, second screen en video.’

Tekst: AT5

Related posts