Derksen: ‘Ik word zo moe van die vergelijking tussen Klaassen en Bergkamp’

Johan Derksen vindt de vergelijking tussen Davy Klaassen en Dennis Bergkamp niet kloppen. De oud-speler heeft het dan ook gehad met de vergelijkingen, zo heeft hij kenbaar gemaakt in het voetbalpraatprogramma Voetbal International.

“Ik word zo moe van die vergelijking tussen Klaassen en Bergkamp”, vertelde Derksen nadat Klaassen na zijn hattrick tegen NAC Breda (4-0 winst) veelvuldig werd vergeleken met The Non-Flying Dutchman. “Dennis Bergkamp is gewoon Dennis Bergkamp. Daar is er maar één van.”

Derksen sluit daarentegen niet uit dat ook Klaassen een grote speler kan gaan worden. “Davy Klaassen is Davy Klaassen en ik sluit niet uit dat ook hij ook grote voetballer zal worden. Hij laat zien dat hij erg goed kan voetballen. Maar hij blijft Davy”, aldus De Snor.

Tekst: Soccernews

Related posts