Elia over interesse van Ajax: ‘Alles is mogelijk in januari’

De afgelopen zomerse transferperiode probeerde Ajax nog een vleugspeler te halen. De club ving bot bij Ola John en ook Eljero Elia kwam niet naar Amsterdam. Die laatstgenoemde, zou een transfer naar Ajax niet uitsluiten.

Elia speelt de laatste tijd degelijk en zit lekker in zijn vel bij Werder Bremen. Toch sluit hij een transfer niet uit. “Ajax benaderde me al in de zomer, maar Werder liet mij niet zomaar gaan”, laat Elia weten voor de camera’s van Sport1.

“Een transfer in januari is altijd mogelijk, maar ik ben hier momenteel op mijn plek”, vervolgt de 26-jarige Elia. “Als Ajax mij echt wil hebben, zullen ze alles doen om me te overtuigen. Ik heb nog een contract voor twee jaar maar zeg nooit nooit”, voegt de meervoudig international toe.

Elia speelde ooit al in de jeugd voor Ajax maar brak daar nooit door. Via ADO Den Haag, FC Twente en Hamburger SV belandde hij in 2011 bij Juventus. Zijn tijd in Italië liep uit tot een fiasco en hij vertrok na één seizoen Juventus naar Werder Bremen. Tot dusver speelde hij 39 wedstrijden voor de club en trof hij vier keer doel.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts