Column: ‘Ik zie 3 sterren’

Al meer dan twee jaar prijken er drie prachtige sterren op het shirt van ons aller Ajax. Drie zwaarbevochten sterren, want de weg naar de derde ster kende nogal wat tegenslagen. Naast de sterren op het shirt, staan er ook weer wat echte sterren op het veld. Drie stuks welteverstaan.

De lijn van de laatste weken is in de wedstrijd tegen NAC feilloos door gezet. Vroeg druk zetten, aanvallend voetbal, verzorgd positiespel en de nodige doelpunten. Trouwens, als het even kan ook nog de 0 houden. We zouden het bijna vergeten, maar tegen NAC was het al weer de vierde competitiewedstrijd achter elkaar dat de 0 werd behouden. Soms lijkt het naar de achtergrond te verdwijnen door de 14 treffers in datzelfde aantal wedstrijden. De succesformule lijkt gevonden. In de eigen competitie, maar ook in de Europese wedstrijden.

Lees verder op onze partnersite: Wij zijn Ajax Amsterdam.nl
Related posts