‘Benfica krijgt in strijd om Parzyszek concurrentie van Ajax’

Het goede spel van Piotr Parzyszek is niet alleen bij Benfica opgevallen. De Portugese topclub meldde zich deze week bij De Graafschap om de spits over te nemen, maar lijkt concurrentie te krijgen van Ajax en psv.


Het Portugese O Jogo meldt dat zowel Ajax als psv interesse hebben in de goalgetter van De Superboeren. In achttien wedstrijden was de aanvaller van Poolse komaf al vijftien keer trefzeker. Het afgelopen seizoen bleef de teller steken op tien doelpunten.

Benfica meldde zich al officieel bij De Graafschap om Parzyszek te kopen. De Graafschap is echter niet van plan om hem in de winterstop te laten gaan, tenzij er een ‘héél goed bod’ wordt neergelegd, zo zei technisch manager Roland Vroomans eerder deze week.

Tekst: Soccernews

Related posts