Opstellingen Ajax – NAC Breda: Ligeon start in de basis

Niklas Moisander en Ruben Ligeon starten vanavond in de basis in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. Ten opzichte van de afgelopen wedstrijd tegen ADO vormen zij de enige twee wijzigingen in de opstelling van de mannen van Frank de Boer. Het middenveld en de voorste linie zijn volledig in tact gebleven. Ajax – NAC begint om 18:45 uur in de Amsterdam ArenA. Hieronder lees je de opstellingen van beide teams.

Opstelling Ajax: Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Moisander, Ligeon, Klaassen, Blind, Serero, Schöne, Hoesen, Fischer.

Wissels: Vermeer, Poulsen, Van der Hoorn, Bojan, Andersen, Denswil, De Sa.


Opstelling NAC Breda: Ten Rouwelaar, De Roover, Drost, Kwakman, Van der Weg, Buijs, Hadouir, Seuntjes, Lurling, Perica, Sarpong.

Wissels: Babos, Gilissen, Hooi, Schalk, Suk, Swerts, Bodor.

Het duel in de Amsterdam ArenA staat onder leiding van arbiter Danny Makkelie. De leidsman wordt terzijde gestaan door zijn assistent-scheidsrechters Dave Goossens en Bas van Dongen. Siemen Mulder is de vierde official.

Related posts