Fischer kijkt uit naar NAC Breda: ‘Ik heb gewoon zin om te voetballen’

Ajax speelt komende week woensdag een van de belangrijkste wedstrijden uit de recente historie. In Milaan kan de regerend landskampioen bij een zege overwintering in de Champions League afdwingen. Voor de spelers, waaronder de jonge Viktor Fischer, is het zaak om de focus eerst te kunnen leggen op het thuisduel met NAC Breda.

“We kunnen wel van AC Milan winnen en het wordt een mooie wedstrijd, maar we moeten eerst van NAC winnen”, vertelt de Deen tegenover RTV Noord-Holland. “Over Milan hebben we het pas na dit weekend.”

Fischer, die in de afgelopen twee Eredivisie-wedstrijden trefzeker was, heeft naar eigen zeggen geen moeite om zich op te laden voor het duel met de Brabanders. “Ik heb gewoon zin om te voetballen, om goed te spelen of een goal te maken. Het is alleen maar een kwestie van plezier.”

Tekst: Soccernews

Related posts