De Boer: ‘Zaterdag spelen gewoon Veltman en Moisander in het centrum’

Niklas Moisander is voor het thuisduel met NAC Breda teruggekeerd in de basisopstelling van Ajax. Hoofdcoach Frank de Boer verkiest de Fin boven Stefano Denswil, die vorige week tegen ADO Den Haag nog wel aan de aftrap verscheen.

“Dezelfde basisspelers als tegen ADO zitten bij de wedstrijdselectie, min Lerin Duarte. Ruben Ligeon zit ook bij de selectie voor het duel met NAC”, liet De Boer vrijdag weten op het wekelijkse persmoment in de aanloop naar een Eredivisieweekend. “Zaterdag spelen gewoon Joël Veltman en Niklas Moisander in het centrum.”

“Denswil is uiteraard ook een optie in het centrum. Hij is een groot talent, dat in de toekomst veel zal spelen”, zo stak De Boer de loftrompet over de linkspoot. “Stefano heeft goede stappen gemaakt, dat zie je dan ook terug in een contractverbetering. We willen hem graag langer binden.”

Tekst: Soccernews

Related posts