Aftellen richting laatste thuiswedstrijd (Incl video)

Ajax heeft donderdag op een stormachtig trainingsveld de voorlaatste training in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen NAC Breda afgewerkt. Kolbeinn Sigthórsson trainde een gedeelte van de training met de groep mee. Dat was een winstpunt ten opzichte van woensdag toen hij een individueel programma afwerkte. Hij vormt nog een vraagteken voor Ajax’ laatste thuisduel van 2013.

Siem de Jong en Nicolai Boilesen zijn er sowieso niet bij tegen NAC. Woensdag werd al duidelijk dat de wedstrijd voor aanvoerder De Jong (hamstring) te vroeg komt. Ook Boilesen kampt met hamstringklachten die hij in de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona opliep. De Deen meldde zich donderdag wel op het trainingsveld voor een individueel programma.

De ontmoeting met NAC is de laatste thuiswedstrijd in 2013. Daarna wacht Ajax nog vier uitwedstrijden tot de winterstop. De kampioen van Nederland gaat achtereenvolgens op bezoek bij AC Milan (11 december), SC Cambuur (15 december), IJsselmeervogels (19 december) en Roda JC (22 december).

Ajax – NAC begint zaterdagavond om 18:45 uur in de Amsterdam ArenA. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Voor het duel geldt vrije verkoop.Tekst: Ajax.nl

Related posts