De Jong niet tegen NAC, Sigthórsson misschien

Kolbeinn Sigthórsson heeft zich woensdag voor het eerst weer op het trainingsveld gemeld. De IJslandse spits werkt aan het herstel van zijn enkelblessure en trainde nog apart van de groep. Het is nog onzeker of hij zaterdag in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda alweer inzetbaar is. Siem de Jong (hamstring) is er in ieder geval nog niet bij tegen NAC.

De spelers meldden zich woensdagochtend rond 11:15 uur op het trainingsveld. Sigthórsson trainde apart van de groep. Samen met fysiotherapeut Pim van Dord werkte hij een eigen programma af. Na een aantal individuele oefeningen ging Sigthórsson weer naar binnen. Ook De Jong hield het even later voor gezien.

Sigthórsson raakte afgelopen maand bij het IJslands elftal geblesseerd tijdens de eerste play-offwedstrijd tegen Kroatië. In diezelfde interlandperiode raakte ook De Jong geblesseerd. De aanvoerder van Ajax ging op 19 november tijdens de oefeninterland Nederland – Colombia voortijdig naar de kant met een hamstringblessure.

Ajax – NAC Breda begint zaterdagavond om 18:45 uur in de Amsterdam ArenA. Voor het laatste thuisduel van 2013 zijn nog kaarten verkrijgbaar. Er geldt vrije verkoop.

Tekst: Ajax.nl

Related posts