‘Bojan zou nuttiger zijn voor Milan dan Matri nu is’

Volgende week ontmoeten Ajax en AC Milan elkaar in de laatste poulewedstrijd van de Champions League. De ploeg van Frank de Boer kan voor een stunt zorgen als het net als tegen FC Barcelona ook van AC Milan weet te winnen. Bij Ajax is in ieder geval Bojan bekend met Milan. Hij speelde afgelopen seizoen nog voor de Milanezen.

De club van Silvio Berlusconi koos in de zomer echter voor Alessandro Matri, waardoor Bojan weer terug naar FC Barcelona kon. Matri kan tot op heden echter nog niet bekoren. FIFA-agent Diego Tavano denkt dat Bojan het beter had gedaan. ‘Ik weet dat Berlusconi fan was van Bojan, maar er zijn andere keuzes gemaakt. Waarschijnlijk was hij nuttiger geweest dan Matri, omdat hij zich goed voelde bij Milan en Milan zou morgen nog bij hem terugkomen’, laat hij weten aan TuttoMercatoWeb.com.

Tekst: AjaxShowtime

Related posts