Jong Ajax speelt gelijk tegen Almere City: 1-1

Jong Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Almere City met 1-1 gelijk gespeeld. De thuisploeg kwam via Lucas Andersen op voorsprong, maar zag in de blessuretijd van de eerste helft Almere langszij komen via Fabian Serrarens. Ruben Ligeon maakte zijn rentree na een enkelblessure en hij speelde een uur.

Trainer Frons Groenendijk berustte in het gelijkspel: ,,Ik vond het aan onze kant bij vlagen aardig, maar ook waren er momenten dat het niet goed was. Ik denk dat we meer aandeel hadden in de wedstrijd dan Almere, maar in de omschakeling op middenveld was het uitkijken.” Over het moment van de tegengoal zei Groenendijk: ,,Je moet een paar minuten zien te overleven met elkaar, maar je ziet dan dat we niet zakelijk genoeg zijn. Dan komt vrij gemakkelijk vlak voor rust die gelijkmaker. Dat is een kwestie van ervaring. Ik vond onze spelopvatting wel oké, maar we hebben verzuimd deze wedstrijd te winnen. Ook hadden we twee strafschoppen moeten hebben. Dat we die niet kregen, is jammer.”

Opstelling Jong Ajax: Vermeer; Ligeon (63. Martina), Van der Hoorn, Kuipers, Tete; Bazoer, Andersen, Lobotka; De Sa, Hendriks (70. Meleg), Sana

Tekst: Ajax.nl

Related posts