Ajax wil transfervrij vertrek Kishna voorkomen

Ajax hoopt dat Ricardo Kishna zo snel mogelijk zijn handtekening onder een nieuw contract zet. De huidige verbintenis van de achttienjarige speler loopt komende zomer af, waardoor hij anders transfervrij de deur kan uitlopen. Kishna heeft de mogelijkheid om voor drie jaar bij te tekenen.Ajax heeft haast met de contractverlenging van Kishna, zo meldt De Telegraaf. Naar verluidt staat de jongeling in de belangstelling van enkele Europese topclubs. “De club en mijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, zijn daarover in gesprek. Ik richt me alleen op het voetbal”, reageerde de speler in kwestie.

Kishna wordt al enkele jaren gezien als een groot talent, maar kan vooralsnog de verwachtingen door blessureleed niet waarmaken. Kishna kreeg meerdere malen te maken met een kniekwetsuur. De vleugelspeler trainde al eens mee met het eerste elftal van Ajax.

Tekst: Soccernews

Related posts