‘Ajax krijgt in strijd om John concurrentie van Liverpool’

Ajax heeft er in de strijd om de handtekening van Ola John een concurrent bij gekregen. Ook Liverpool heeft volgens het Portugese Record namelijk interesse om de overbodige Benfica-aanvaller over te nemen.


Trainer Brendan Rodgers wil in januari zijn aanval van extra impulsen voorzien, omdat hij ontevreden zou zijn over de inbreng van Chelsea-huurling Victor Moses. De Noord-Ier zou daarom de Nederlandse vleugelspeler over willen nemen van de Portugese grootmacht.

De 21-jarige John kwam in 2012 voor negen miljoen euro over van FC Twente, maar speelde dit seizoen nog maar een paar wedstrijden in het shirt van Benfica. Ook Ajax is nog altijd in de race om de enkelvoudig international van het Nederlands elftal. De Amsterdammers willen John op huurbasis overnemen.

Tekst: Soccernews

Related posts