Aanklager bekijkt elleboog Kramer: ‘Dat hebben wij niet waargenomen’

Michiel Kramer kan mogelijk een schorsing tegemoet zien. De spits van ADO Den Haag ontsnapte zondag tegen Ajax (0-4) twee keer aan een rode kaart na een elleboogstoot. Scheidsrechter Reinold Wiedemeijer heeft aangegeven deze niet waargenomen te hebben, hierdoor kan de aanklager betaald voetbal de overtreding alsnog bekijken.Voor rust liep Kramer hard door op doelman Jasper Cillessen en na rust moest Joël Veltman het veld met een hoofdwond verlaten na een charge van Kramer. Voor de actie tegen Cillessen kreeg Kramer weliswaar geel, maar het was Wiedemeijer ontgaan dat hij hierbij zijn elleboog gebruikt had. “Ik heb Kramer geel gegeven wegens het tegen Cillessen aanlopen. Mijn team en ik hebben de elleboog niet waargenomen”, zegt de arbiter.

Na de verloren wedstrijd bekende de oud-spits van NAC Breda en FC Volendam al schuld tegenover Omroep West. “Ik had rood moeten krijgen voor mijn actie tegen Cillessen. Het valt niet goed te praten”, aldus Kramer tegenover de regionale omroep. Mogelijk krijgt hij dus toch nog een schorsing aan zijn broek.

Tekst: Soccernews

Related posts