Cillessen en Klaassen: Fans van uitsupporters

Doodstil was het zondag in het Kyocera Stadion in Den Haag. Voor de ADO-supporters viel er niks te juichen tijdens de 0-4 verliespartij tegen Ajax. Wel was er genoeg reden voor de Ajax-supporters om te juichen, maar die waren er niet. Voor de zoveelste keer op rij waren er geen Ajax-fans welkom in Den Haag. Tot groot ongenoegen van Jasper Cillessen en Davy Klaassen.

‘Het was inderdaad doodstil. Dat vind ik wel leuk,’ bekende Klaassen tegenover Ajax Life. ‘Als mensen fluiten, is het toch een extra motivatie. Het was wel zonde dat onze supporters er niet bij waren. Ik juichte wel. Als je scoort, moet je altijd juichen.’ Toen de middenvelder scoorde rende hij maar naar een tribune waar weinig ADO-supporters zaten en beeldde zich waarschijnlijk in dat het gevuld zat met Ajacieden.

Ook Cillessen baalde van de situatie. ‘Ik ben een fan van uitsupporters. Simpel. In uit- en thuiswedstrijden, altijd. Ik kan me altijd wel goed afsluiten van de supporters van de tegenstander. Ze roepen dingen, dat hoor ik amper nog. Onze eigen supporters hoor ik wel. Jammer dat ze er niet bij waren. Deze overwinning is ook voor hen.’


Davey Klaassen schreeuwt het uit nadat hij Ajax op 0-1 heeft gezet tegen ado


Tekst: AjaxShowtime

Related posts