Selectie voor duel met ADO Den Haag; Bojan keert terug

Bojan Krkic maakt deel uit van de selectie van Ajax voor het duel met ADO Den Haag. Coach Frank de Boer heeft dit zaterdag bekendgemaakt. De aanvaller lag er twee maanden uit vanwege een hamstringblessure, maar is weer helemaal hersteld.

De eenmalig international van Spanje liep de blessure eind september op tijdens de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Vrijdag zei De Boer nog dat het de bedoeling was dat Bojan met Jong Ajax mee zou doen.

De huurling van FC Barcelona werkte een aantal weken in Spanje aan zijn herstel en deed het laatste deel daarvan weer in Amsterdam. Of hij zondag tegen ADO Den Haag daadwerkelijk in actie komt, is nog niet bekend. De Spanjaard kan maandag met de reserves spelen als hij geen minuten maakt in Den Haag.

De complete selectie ziet er als volgt uit:

Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Viktor Fischer, Lerin Duarte, Bojan Krkic, Joël Veltman, Lucas Andersen, Daley Blind, Davy Klaassen, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Danny Hoesen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Lesly de Sa.

Tekst: NuSport

Related posts