There are no ads, please add some


Kaartverkoop AC Milan-Ajax verlengd tot en met woensdag 4 december

Na de sensationele 2-1-overwinning op FC Barcelona is de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen AC Milan verlengd tot en met woensdag 4 december. Vooral ook om zoveel mogelijk Ajacieden de kans te geven hun club op 11 december in Milaan te steunen op de cruciale laatste speeldag in de poulefase van de UEFA Champions League.

Ajax en AC Milan maken op 11 december onderling uit wie na de winterstop verder mag in de Champions League en wie het seizoen vervolgt in de UEFA Europa League.

De kaartverkoop voor deze wedstrijd liep oorspronkelijk tot en met 1 december. Na de stunt van afgelopen dinsdag tegen de Catalanen zijn er aardig wat extra kaarten voor dit uitduel verkocht. Vrijdagmiddag stond de teller op 2165 verkochte kaarten (het uitvak in San Siro kan 5000 Ajacieden herbergen).

Het is nu tot en met woensdag 4 december 23:59 uur mogelijk om Ajax bij AC Milan te steunen in de missie om de knock-outfase van de Champions League te bereiken. Kaarten kosten online € 24,70. Kaarten zijn via TicketBox verkrijgbaar voor € 25,95.

Tekst: Ajax.nl

Gerelateerde posts