De Kamps genoot van voormalig ploeggenoten: ‘Knap van die jongens’

Joeri de Kamps heeft dinsdag genoten van zijn voormalig ploeggenoten, die een overwinning op FC Barcelona boekten. De middenvelder komt dit jaar op huurbasis uit voor sc Heerenveen, maar staat onder contract bij Ajax. De Kamps was dinsdag aanwezig in de Amsterdam ArenA.


“Het was een hele leuke wedstrijd. Ik denk dat Ajax heel goed speelde in de eerste helft. Ze verbaasden dat ze zo goed waren. Jammer dat ze in het begin van de tweede helft nog een rode kaart krijgen, waardoor de wedstrijd een beetje kantelde. Maar ik vind dat ze het heel goed hebben gedaan. Knap van die jongens”, vertelde De Kamps tegenover Omrop Fryslân.

Zelf gaat het nog niet voor de wind met De Kamps. Hij is nog niet veel in actie gekomen voor sc Heerenveen. “Je hoopt altijd op zoveel mogelijk speelminuten. Tot nu toe is dat er nog niet van gekomen, maar je moet gewoon werken voor je kansen. Als die kans komt, moet je ‘m grijpen.”

Tekst: Soccernews

Related posts