There are no ads, please add some


Blind trots op Ajax-supporters

Stiekem zweeft hij nog op een roze wolk van geluk na het hoogstandje tegen Barcelona. Maar nuchter als hij is beseft Daley Blind dat er zondag weer een volgende horde wacht: ADO Den Haag, om 12.30. ,,Te vroeg op? Ach, dat is maar een fabeltje.’’

Terwijl donkere wolken zich opeenstapelen boven de Toekomst, is het alsof de ogen van Daley Blind het sportcomplex doen oplichten deze vrijdagmiddag. Ze glinsteren. En niet zo’n beetje ook. De vraag was of hij niet verlegen werd van de overvloed aan complimenten na de 2-1 overwinning op Barcelona. Een beetje wel, bekent hij glunderend. ,,Inmiddels ben ik wel wat gewend, maar de aandacht ging nu een stap verder. Dolenthousiast waren de mensen.

Lees het hele interview met Daley Blind op: Ajax.nl

Gerelateerde posts