Ajax A1 haalt flink uit tegen Roda JC A1: 7-1

Ajax A1 heeft zaterdagmiddag flink uitgehaald tegen Roda JC A1. Op het hoofdveld van de Toekomst versloeg het team van Orlando Trustfull de Limburgse gasten met 7-1. Ricardo Kishna scoorde drie keer.

Kishna had geen negentig minuten nodig voor zijn drie goals: hij kwam namelijk alleen de eerste helft in actie. Na een kwartier opende hij de score. Roda kwam terug tot 1-1 maar via Queensy Menig en nog twee keer Kishna ging Ajax met een comfortabele voorsprong de rust in. Trainer Orlando Trustfull, die wist dat de zege zijn ploeg niet meer kon ontgaan. paste meteen vier wissels toe. Ook daarna bleef Ajax slagvaardig. Van den Boomen tilde de stand in de 55ste minuut naar 5-1. Menig en invaller Ezra Walian maakten de laatste twee doelpunten.

Opstelling Ajax A1: Groothuizen; Anderson (46. Lartey-Sanniez), Van den Boomen, Mirani (68. Acolatse), Owusu; Van Bruggen (46. El Mahdioui), Bay, Riedewald (46. Vissers); Becker, Kishna (46. Walian), Menig.

Tekst: Ajax.nl

Related posts