Update: Boilesen speelt in 2013 niet meer voor Ajax

Nicolai Boilesen hoort vandaag hoe ernstig de blessure aan zijn hamstring is. De Deen, die tegen FC Barcelona (2-1) sterk speelde maar zich na 34 minuten moest laten vervangen, laat in het VU-ziekenhuis een mri-scan maken. De blessure is niet dezelfde als de kwetsuur die hem maanden aan de kant hield, omdat het nu zijn linkerbeen betreft.

Update: Nicolai Boilesen komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor Ajax.

Dat meldt de Deen donderdag op Twitter. Uit onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat zijn linkerhamstring verrekt is. Boilesen liep de blessure dinsdag op in het Champions League-duel met FC Barcelona (2-1 winst). Hij moest zich al voor rust laten vervangen.

“Gelukkig is mijn hamstring niet gescheurd. Het zal waarschijnlijk tot de kerst duren alvorens ik weer terug ben. Ik ga hard mijn best doen om zo snel mogelijk hersteld te zijn”, aldus Boilesen. De 21-jarige linksback miste het gehele vorige seizoen door een hamstringblessure, toen betrof het echter zijn rechterbeen.

Tekst o.a: De Telegraaf

Related posts