‘Scout Arsenal komt met negatief rapport na blunder Van Rhijn’

Ricardo van Rhijn lijkt een transfer van Ajax naar Arsenal voorlopig te kunnen vergeten. De Oranje-international zou volgens Metro afgelopen dinsdag tijdens de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona (2-1 winst) te zijn bekeken door een scout van de Engelse topclub en die zag Van Rhijn een grove blunder maken.


Door een foutieve terugspeelbal van de vleugelverdediger was Joël Veltman genoodzaakt aan de noodrem te trekken bij Neymar. Het kwam de verdediger van Ajax op een rode kaart te staan en leverde Barcelona een strafschop op. Volgens het Engelse medium zou dit voldoende voer zijn voor de scout om een negatief rapport af te leveren bij trainer Arsène Wenger.

De Franse coach van The Gunners is op zoek naar een nieuwe rechtsback voor het volgende seizoen. Bacary Sagna zou namelijk graag terug willen keren naar zijn geboorteland. Paris Saint-Germain en AS Monaco zouden verregaande interesse hebben in de Franse international, die nog tot volgend jaar zomer onder contract staat in Londen.

Tekst: Soccernews

Related posts