Hoesen wil zich nu bewijzen als spits

Danny Hoesen wil bewijzen dat Ajax geen spitsenprobleem heeft. De aanvaller die dinsdag tegen Barcelona scoorde, wil zijn rol als waarnemer goed vervullen.

Hoesen stond tegen Barcelona in de basis en scoorde. Zijn basisplek verbaasde hem niet, ondanks dat hij tegen Heracles Almelo, enkele dagen eerder, niet had overtuigd. Daardoor gingen de geruchten dat Davy Klaassen of Lasse Schöne zou starten.

“Toch vind ik het knap van de trainer dat hij me weer op durfde te stellen, want zelf had ik ook geen lekker gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen Heracles. Hopelijk heb ik hem het vertrouwen nu terugbetaald”, aldus de aanvaller in dagblad Sp!ts.

Doordat Siem de Jong en Kolbeinn Sigthórsson afwezig zijn bij Ajax, wordt er gesproken van een ‘spitsenprobleem’. Dat vindt Hoesen onzin. “Voor mij is het niet fijn als daarover wordt gesproken. Dan denk ik: Hallo, ik ben er ook nog. Ik krijg nu de kans en die moet ik grijpen om te bewijzen dat Ajax geen andere spits nodig heeft.”

Tekst: Goal.com

Related posts