Toestand gevallen Ajax-supporter onveranderd

De Ajax-supporter die dinsdagavond tijdens de wedstrijd tegen Barcelona in de gracht viel, ligt met zwaar hoofdletsel in het ziekenhuis. Zijn toestand is niet veranderd sinds gisteravond, meldt de politie.

Andere media meldden vanochtend dat de man buiten levensgevaar zou zijn, dat kon de politie niet bevestigen. ‘Wij wachten ook met smart op een positief telefoontje, dat hebben we nog niet gehad’.

De man, die in vak 126 zat , viel vlak voor de 2-0 van Danny Hoesen naar beneden, hoe het noodlottige ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

UPDATE
De Telegraaf doet weer aan stemmingmakerij door te melden: Overigens werden hulpverleners die zich over de man ontfermden door enkele mensen uit het publiek de huid vol gescholden. Ze vonden dat het slachtoffer niet snel genoeg werd geholpen.
Natuurlijk zullen supporters uit paniek geschreeuwd hebben dat de hulpverleners op moesten schieten. Op zo’n moment lijken minuten uren te duren. Wat de krant wel vergeet te melden is dat nadat het slachtoffer afgevoerd werd er een groot applaus klonk vanaf de tribunes voor de hulpverlening.

UPDATE
Ook nu verschijnen er weer berichten dat officiele kanalen van Ajax zijn ingelicht dat de man zou zijn overleden. Wij betreuren ten zeerste dat voor de tweede maal binnen korte tijd dit soort berichten in de media verschijnen.


Davy Klaassen legde na afloop zijn shirt op de plek des onheils


Tekst: AT5

Related posts