Fischer: ‘We kunnen van iedereen winnen, dus ook van AC Milan’

Frank de Boer stelde eerder al dat hij teleurgesteld is als Ajax niet overwintert in de Champions League en met de knappe overwinning op Barcelona zette zijn spelers dat streven nog maar eens wat extra kracht bij. Over twee weken wacht de Ajacieden het laatste groepsduel, in San Siro tegen AC Milan. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het bij de spelers niet, zo bewees Viktor Fischer.

De Deense aanvaller vindt dat Ajax ook in Milaan voor een overwinning moet gaan. “Je moet altijd respect hebben voor een tegenstander. Maar als we hetzelfde kunnen brengen als tegen Barcelona, kunnen we van iedereen winnen. Dus ook van AC Milan. Het wordt echt een finale in Milaan “, stelt hij zelfverzekerd in gesprek met AjaxLife.

Fischer zegt zich tevens verbaasd te hebben over de prestaties van Ajax tegen de grootmacht uit Spanje. De onverslaanbaar geachte ploeg van Gerardo Tata Martino haalde namelijk het allerbeste in de Ajacieden naar boven. “Je vraagt je wel af waarom we niet elke wedstrijd deze beleving kun hebben. Misschien is het een wake-up call.”

Bron: Ajaxlife

Related posts