AC Milan waarschuwt Ajax: ‘We zijn er weer, laat Ajax maar komen’

AC Milan boekte dinsdagavond de eerste uitoverwinning van het seizoen en bovendien in een cruciaal duel. Door de overwinning op Celtic, 0-3 in Glasgow, heeft het team van Massimiliano Allegri plaatsing voor de knockout-fase van de Champions League namelijk in eigen hand. In de laatste groepwedstrijd tegen Ajax mag alleen niet verloren worden: een zege of een remise volstaat

“We zijn weer terug van weggeweest”, claimde doelman Christian Abbiati na afloop op Parkhead. “We zijn er weer, laat Ajax maar komen. Natuurlijk geloven we in onze kansen. We dragen een ontzettend belangrijk shirt en we moeten elke wedstrijd alles geven. Het was de afgelopen weken bepaald niet makkelijk, maar we moesten hier winnen en dat hebben we uiteindelijk ook gedaan.”

Kaká was een van de doelpuntenmakers in Glasgow. “We wisten dat we een beslissend duel met Ajax zouden moeten spelen. Maar het is aan ons om een ronde verder te komen. In eigen huis kunnen we een goed resultaat neerzetten. Deze overwinning komt ons gelegen.” Collega Nigel de Jong was ook te spreken over de stand van zaken in de groepfase. “De Champions League is voor Milan net zo belangrijk als de competitie. De wedstrijd tegen Ajax is erg belangrijk, we kijken ernaar uit.”

Tekst: Voetbalzone

Related posts