Overbodige Maduro staat open voor terugkeer naar de Eredivisie

Hedwiges Maduro staat in de winterstop open voor een terugkeer naar de Eredivisie. De middenvelder en achtvoudig Oranje-international zit op een zijspoor bij zijn club Sevilla en speelde in augustus van dit jaar zijn enige officiële wedstrijd van dit seizoen. Tijdens de transferperiode in januari hoopt Maduro de deur in Spanje achter zich dicht te trekken.


“Het liefst wil ik naar een land waar de competitie op een hoog niveau staat”, vertelt Maduro in gesprek met Sport 1. “Duitsland, Engeland, maar ook Nederland. Het belangrijkste is dat ik aan spelen toekom bij een club die goed voetbal speelt”, aldus Maduro, die bij Sevilla geen rugnummer kreeg toegewezen en zodoende niet speelgerechtigd is.

Mocht het van een transfer naar de Eredivisie komen, zou Maduro salaris in moeten leveren. “Daar valt over te praten. Ik sta overal voor open. Ik zeg niet direct nee tegen clubs uit Nederland. Het salaris hoeft geen probleem te zijn. Er gaat deze winter in ieder geval iets veranderen in mijn situatie, dat is honderd procent zeker. Want dit is frustrerend. Ik heb een half jaar vergooid.”

Tekst: Soccernews

Related posts