F-side accepteert geen Barca-shirts op het vak

Graag aandacht voor onderstaand bericht van de F-side:

De wedstrijd waar veel supporters naar uit hebben gekeken staat dan eindelijk op het programma. Hoe de score ook zal verlopen, het thuispubliek zal als één blok achter de club staan. De seizoenskaarthouder en vaste bezoeker/volger van Ajax zal dit begrijpen. Er zullen echter ook dagjesmensen zijn die nooit naar het voetbal gaan, maar het nu in ene reuze interessant vinden om Barcelona een keer in actie te zien. Prima als die mensen lekker teveel voor een kaartje willen betalen. Prima als die mensen niet eens weten wie er bij Ajax op het veld staat. Prima als die mensen gaan schreeuwen om Messi (terwijl die niet eens meespeelt). Wat we echter niet zullen accepteren, is shirts van de tegenstander in de thuisvakken. Zeker op de vakken 125 t/m 129 is het dragen van een Barcelona-shirt uit den boze.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


Tekst: F-side.nl

Related posts