‘De Boer kiest toch voor Hoesen tegen Barcelona’

Frank de Boer maakte onomwonden duidelijk dat Ajax vanavond tegen FC Barcelona niet van plan is zich in te graven. “Want dat kunnen we helemaal niet.” Of hij een kleine aanpassing zou doen, liet de trainer – dankzij het gegoochel met namen door de buitenwacht – tactisch in het midden.

Maar waar werd ingezet op Davy Klaassen of zelfs Lasse Schöne als spits, vaart de 112-voudig international zoals altijd zijn eigen koers. De Boer stelt precies hetzelfde elftal op dat tegen Heracles Almelo aan de aftrap verscheen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Jasper Cillessen; Ricardo Van Rhijn, Joel Veltman, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen; Davey Klaassen, Daley Blind, Thulani Serero; Lasse Schöne, Danny Hoesen, Viktor Fischer.

Tekst: De Telegraaf

Related posts