Ajax-fan zwaargewond na val van F-side

Een supporter van Ajax is dinsdagavond tijdens het Champions League-duel met Barcelona zwaargewond geraakt toen hij vijf meter naar beneden viel vanaf de F-side. Volgens de politie heeft de man ernstig hoofdletsel opgelopen.

Op Twitter gaan geruchten dat de man zou zijn overleden. De politie ontkent die geruchten en laat weten dat er nog geen nieuws is over de toestand van het slachtoffer.

De man kwam op zijn buik terecht in de ‘gracht’ om het voetbalveld. Twee ambulances kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De reddingsactie ging niet zonder slag of stoot. De ambulances botsten op elkaar bij het vertrek uit de ArenA. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hij werd “onder applaus” in de ambulance getild. De man zou vlak voor de tweede goal van Ajax naar beneden zijn gevallen.

Related posts