Bookmaker acht kans op zege van Ajax tegen Barcelona zeer klein

Ajax en Barcelona zijn al veelvuldig met elkaar vergeleken in het verleden. In Spanje maakte men veelvuldig gebruik van de ‘Hollandse school’ en beroemdheden als Rinus Michels, Johan Cruijff, Patrick Kluivert, Louis van Gaal en huidig Ajax-trainer Frank de Boer hebben bij beide clubs jaren gewerkt. Voor het eerst in de Europese geschiedenis komt Barça nu naar Amsterdam, maar onze huisbookmaker Unibet denkt dat Ajax geen vrolijke avond gaat beleven.

De kampioen van Nederland staat genoteerd op een forse quotering van 7,00 voor een overwinning op de Catalanen. Barcelona draagt overduidelijk de favorietenrol (1,18) en dat is niet zo vreemd, want het team van Gerardo Martino is nauwelijks op fouten te betrappen. De Argentijnse trainer is nu twintig duels de baas en niet één keer werd er verloren.

Hoe werkt het?: Zet je 50 euro in op winst van Ajax, dan betaald Unibet je 7 keer je inleg uit en verdien je dus 350 euro als Ajax daadwerkelijk wint. Je saldo is dan dus maar liefst gegroeid van 50 naar 400 euro! Twijfel je aan de kansen van Ajax en voorspel je een gelijkspel en dit gebeurd inderdaad, dan krijg je ook nog 4,3 maal je inleg oftewel € 215 en is je saldo gegroeid van 50 naar 265 euro!! Klopt je voorspelling helemaal niet: Niks aan de hand: Je hebt nog steeds 50 euro op je saldo staan! Geen risico dus! Pak deze unieke kans! Meldt je direct aan zonder risico!

Geld terug bij goal in extra tijd
Deze speelronde heeft Unibet een ludieke aanbieding: Wanneer een goal in de extra tijd wordt gemaakt en een speler verliest daardoor zijn weddenschap op de juiste uitslag, geeft Unibet de inzet (max. 100,- euro) terug!

Overzicht van alle quotes voor Ajax – Barcelona:
Winst Ajax 7.00
Gelijkspel 4.30
Winst Barcelona 1.18

Related posts