Xavi hervat training en is mogelijk op tijd fit voor duel met Ajax

Xavi heeft zondag de training hervat bij Barcelona, zo meldt persbureau ANP. De 33-jarige middenvelder miste zaterdag het competitieduel met Granada (4-0 winst) vanwege een spierblessure. Nu de spelmaker de training weer heeft hervat, is hij mogelijk inzetbaar in het Champions League-duel met Ajax. Of trainer Gerardo Martino risico neemt met Xavi is echter de vraag.

Barcelona moet het in Amsterdam sowieso doen zonder een handvol basisspelers. Keeper Víctor Valdés is niet inzetbaar, sterspeler Lionel Messi staat langs de kant, Alexis Sánchez is geschorst en ook Adriano doet niet mee. Barcelona hoeft zich overigens niet bijzonder in te spannen in Amsterdam, want de kampioen van Spanje is al zeker van de volgende ronde.

Tekst: Voetbalzone

Related posts