Opstellingen Ajax – Heracles Almelo: Moisander keert terug in de basis

Niklas Moisander keert vanavond in het duel met Heracles terug in de basis bij Ajax. De rentree van Moisander gaat ten koste van Stefano Denswil. Voorin neemt Danny Hoesen de positie over van de geblesseerde Siem de Jong en speelt Viktor Fischer in plaats van Kolbeinn Sigthórsson, die eveneens geblesseerd is. Hieronder lees je de opstellingen van beide teams.

Opstelling Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander (c), Boilesen; Klaassen, Blind, Serero; Schöne, Hoesen, Fischer

Wissels: Vermeer, Poulsen, Denswil, Van der Hoorn, Andersen, De Sa, Sana


Opstelling Heracles: Pasveer; Schenkeveld, Streutker, Veldmate, Davidson; Quansah, Bruns, Rienstra; Rosheuvel, Uth, Linssen

Wissels: Telgenkamp, Dorda, Bel Hassani, Amoah, Tannane, Gyasi, Cziommer

Het duel in de Amsterdam ArenA begint om 20.45 uur en staat onder leiding van arbiter Pol van Boekel. De arbiter wordt bijgestaan door zijn assistent-scheidsrechters Nicky Siebert en Roger Geutjes. Merlijn Gerritsen fungeert als vierde official.

Related posts