De Boer: ‘Ola John halfjaar huren’

Bij Ajax kloppen jonge buitenspelers op de deur, maar dat wil nog niet zeggen dat Ajax niet op zoek is naar versterking. „We weten heel goed wat we in de winterstop willen”, aldus coach Frank de Boer tegenover De Telegraaf. „Dat wordt in eerste instantie niet kopen… Ola John is een goede optie om een halfjaar te huren.”

“We hebben tijdelijk behoefte aan een rechtsbuiten die al heel wat jaartjes op eredivisieniveau heeft gespeeld. Maar het sluit aan op hetgeen ik net zei. We hebben in Kishna en El Ghazi twee heel goede jongens die daar kunnen spelen. En dan heb ik het nog niet eens over Elton Acolatse (18) en Sheraldo Becker (18) die daar ook kunnen spelen. We hebben eigenlijk vier grote talenten (Kishna, El Ghazi, Acolatse en Becker, red.) op de links- en rechtsbuitenpositie. Dus hopelijk dienen die zich aan de komende maanden.”

Tekst: De Telegraaf

Related posts