Selectie Ajax voor duel met Heracles: De Sa wel, Duarte niet

Frank de Boer heeft zijn selectie voor het duel met Heracles Almelo rond. Er zijn twee wijzigingen ten opzichte van het duel met NEC. Siem de Jong (hamstring) en Kolbeinn Sigthórsson (enkel) ontbreken vanwege blessures. Lesly de Sa en Tobias Sana keren terug op het formulier met achttien namen.

Lerin Duarte – die inmiddels zijn rentree heeft gemaakt bij Jong Ajax – is er nog niet bij zaterdag in de ArenA. Ruben Ligeon (enkel) en Bojan (hamstring) zijn op de weg terug, maar ook voor hen komt het duel met de Heraclieden nog te vroeg.

Wedstrijdselectie Ajax:
Kenneth Vermeer, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Christian Poulsen, Mike van der Hoorn, Viktor Fischer, Joël Veltman, Nicolai Boilesen, Lucas Andersen, Daley Blind, Davy Klaassen, Tobias Sana, Lasse Schöne, Jasper Cillessen, Danny Hoesen, Stefano Denswil, Thulani Serero, Lesly de Sa

Tekst: Ajax.nl

Related posts