Hoesen moet basisplaats tegen Barcelona verdienen in duel tegen Heracles

Frank de Boer bevestigde in de persconferentie vrijdagmiddag nog maar eens dat Danny Hoesen tegen Heracles zal starten. ‘Twee jongens die in aanmerking komen voor de spits, zijn geblesseerd. Ik heb een alternatief: Danny Hoesen. Hij zal starten. Of dat dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona ook het geval is, hangt af van wat ik morgenavond zie. Ik zeg altijd dat je er als speler klaar voor moet zijn. Er zijn momenten dat je teleurgesteld zult zijn, maar je krijgt altijd een kans. Als je er dan niet klaar voor bent omdat je in je teleurstelling hebt gezeten en niet thuis geeft dan heb je uiteindelijk een probleem. Want zoveel kansen komen er niet. Ik weet wat Danny kan, maar het is voor hemzelf ook lekker als hij een goede wedstrijd speelt. Tegen Sparta (afgelopen zondag met Jong Ajax, red) heb ik gezien dat hij alles heeft gegeven. Daarom speelt hij morgen.’

Tekst: AjaxNetwerk

Related posts