‘Jong Oostenrijks aanvalstalent Gregoritsch op lijstje Ajax’

Michael Gregoritsch is naar verluidt terecht gekomen op het lijstje van Ajax. Het Oostenrijkse talent is international van Jong Oostenrijk en staat onder contract bij TSG Hoffenheim, dat hem dit jaar op huurbasis stalde bij FC Sankt Pauli.


Volgens Krone hoopt Ajax de negentienjarige aanvaller over te nemen van Hoffenheim. De international van Jong Oostenrijk, die dit jaar nog twee doelpunten maakte tegen Jong Oranje, groeide op bij Kapfenberger SV. Bij die club maakte de spits als vijftienjarige al zijn debuut in het eerste elftal.

De jonge Oostenrijker zou transfervrij naar Ajax kunnen komen, wanneer hij zijn aflopende contract bij Hoffenheim niet wil verlengen. Daarnaast zou ook St. Pauli een optie zijn voor de aanvaller. Gregoritsch speelde tot nu toe twee wedstrijden voor St. Pauli dit seizoen.

Tekst: Soccernews

Related posts