‘Labyad in de winterstop niet naar Ajax, management ontkent contact

Zakaria Labyad keert mogelijk toch terug in de Eredivisie. De Marokkaanse aanvaller zit momenteel op een zijspoor bij Sporting Portugal en mag in de winter vertrekken. Volgens Talksport gaan Ajax en psv in januari de concurrentie aan met onder meer Fulham om Labyad weg te halen uit Lissabon.

Afgelopen zomer zouden de twee Nederlandse topclubs al een poging ondernomen hebben om Labyad terug naar de Eredivisie te halen. Het kwam voor beide clubs niet tot een transfer, waarop Labyad ook na het verstrijken van de transferdeadline teleurgesteld in Portugal zou blijven.

Gedurende de laatste maanden zijn er tussen Labyad en Sporting diverse verzoeningspogingen ondernomen de bekoelde relatie te herstellen. De gesprekken liepen echter op niets uit, waardoor de directie Labyad bleef weren uit het eerste elftal. Sinds juli van dit jaar traint de aanvaller mee met de beloftenploeg.

Update 20:10
Zakaria Labyad komt niet in de winterstop naar Ajax. Dat heeft zijn management Forza Sports laten weten in een reactie aan Ajax Showtime. Eerder op de dag werd de Marokkaanse aanvaller opnieuw in verband gebracht met een winterse transfer naar de regerend landskampioen van Nederland.

Volgens het management van Labyad is er momenteel geen ‘enkele indicatie’ dat de speler van Sporting Portugal na de winterstop uit zal komen namens Ajax. Of psv wél een optie zou zijn voor Labyad is niet bekendgemaakt. De eindhovenaren zouden ook nog altijd interesse hebben.

Tekst: Soccernews

Zie eerder berichten:
31-08-2013: Labyad niet op verlanglijst Ajax
30-08-2013: Labyad opnieuw aan Ajax gelinkt
14-06-2013: Zaakwaarnemer Labyad bevestigt interesse maar financieel gat te groot
14-06-2013: ‘Ajax wil dure Labyad voor één seizoen huren van Sporting’

Related posts