Alderweireld overtuigd: ‘Ajax wordt opnieuw kampioen’

Ondanks dat Ajax momenteel op de derde plek staat in de Eredivisie, verwacht Toby Alderweireld dat de Amsterdammers dit seizoen opnieuw kampioen zullen worden. Dat vertelde de centrale verdediger van Atlético Madrid aan De Telegraaf.

Volgens de mandekker kan het vertrouwen dat Ajax tankte door achtereenvolgens te winnen van Celtic (1-0) en NEC (3-0) daarbij helpen. “Dat geeft een jonge groep een boost en dat is belangrijk voor de ploeg”, legde de Belgische mandekker uit.

“Ik denk daarom dat Ajax kampioen wordt. Niet alleen omdat ik er gespeeld heb, maar omdat Ajax onder Frank de Boer altijd aan het langste eind trekt”, zo besloot Alderweireld, die de club uit Amsterdam in de zomer verliet, zijn relaas.

Tekst: Soccernews

Related posts