Veel A-junioren op de training

De meeste internationals van Ajax 1 sluiten donderdag weer aan bij de selectie. Om toch met een behoorlijke groep op het trainingsveld te staan, maakte Frank de Boer dinsdag dankbaar gebruik van een flink aantal A-junioren.

Als de internationals weg zijn, krijgen de talenten uit de jeugd wel vaker de kans om kennis te maken met het eerste elftal. Maandag hield De Boer het bij zijn eigen spelers, dinsdag leende hij een behoorlijk aantal voetballers van A1-trainer Orlando Trustfull, die aan de zijkant van het trainingsveld keek hoe zijn spelers het deden tussen de mannen van het eerste. In de partijvorm hielden de jeugdspelers zich in ieder geval niet in. Er waren mooie goals te zien van onder andere Ricardo Kishna en Anwar El Ghazi.

Bojan Krkic en Ruben Ligeon trainden net als maandag bepaalde gedeeltes nog apart van groep met fysio Pim van Dord. Zij zijn op de weg terug, maar wanneer ze weer inzetbaar zijn is nog niet bekend. Lerin Duarte trainde volop mee. Na zijn rentree afgelopen zondag bij Jong Ajax, lijkt het erop dat hij zaterdag ingezet kan worden tegen Heracles. Of dat zo is weten we vrijdag, wanneer De Boer zijn wedstrijdselectie bekendmaakt.

De selectie is woensdag is vrij, donderdag keren alle internationals weer terug bij Ajax en begint het laatste gedeelte van de voorbereiding op het duel met Heracles Almelo.

Tekst: Ajax.nl

Related posts