‘Ajax geïnteresseerd in ‘nieuwe Zlatan’ Valmir Berisha’

Volgens meerdere media zit de Europese top achter de nieuwe Zlatan Ibrahimovic aan. Zijn naam? Valmir Berisha. De 17-jarige aanvaller speelt momenteel voor de Zweedse club Halmstad en maakt furore bij het Zweedse onder 17-elftal. Behalve Ajax zouden, volgens The Daily Star, ook Liverpool, Tottenham en Roma hengelen naar de diensten van de jongeling.

Berisha bezit, net als Ibrahimovic, een dubbele nationaliteit. De aanvaller heeft er ook voor gekozen om voor Zweden uit te komen. Mocht hij in de voetsporen willen treden van Zlatan, dan zou een start bij Ajax zeker een goede zijn.

Berisha scoorde een hattrick in het Onder 17-WK in Abu Dhabi tegen Argentinië 4-1 en werd topscoorder met zeven doelpunten. Onlangs scoorde het talent nog een mooie hakbal tegen Honduras met Zweden onder 17 (zie hieronder).Tekst: Ajaxshowtime

Related posts