Sigthórsson blijft bij selectie IJsland als toeschouwer

Kolbeinn Sigthórsson blijft ondanks zijn enkelblessure bij de wedstrijdselectie van IJsland, zo met Ajax via het Twitteraccount. Dinsdag speelt IJsland de return tegen Kroatië in Zagreb.

Volgens Ajax is er nog geen uitsluitsel over de blessure. De aanvaller liep vrijdag een enkelblessure op. De IJslanders hopen hem nog op tijd klaar te stomen. Na de wedstrijd tegen Kroatië zal de spits terugkeren naar Amsterdam.

Update 16-11 22.32u: Volgens Goal.com heeft Ajax toestemming gegeven aan Sigthórsson om als toeschouwer bij de selectie te zitten. Vanwege de aard van het duel hoeft de spits zich niet voortijdig in Amsterdam te melden. Wanneer IJsland wint van Kroatië zal het zich voor het eerst in de geschiedenis plaatsen voor het eindtoernooi van het WK.

Zie ook eerdere berichten:
16-11-2013: ‘Blessure Sigthórsson lijkt mee te vallen’
16-11-2013: Sigthorsson mogelijk vandaag al onder de scan; geruchten over afgescheurde enkelbanden
15-11-2013: Sigthórsson verlaat per brancard het veld bij WK-kwalificatiewedstrijd

Related posts